Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Voortgang MVO-doelen

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Zes interviews op basis van onze SDG-doelen

VanDrie group in gesprek met...

Marcel van der Vliet en Iliana Axiotiades

Aan het woord zijn Marcel van der Vliet, Sales and Procurement Manager bij Van Drie Ingredients en voorzitter van CELCAA en Iliana Axiotiades, mede-bestuurslid van CELCAA en tevens secretaris-generaal van Coceral, over het belang van een ‘solide en voorspelbaar handelsklimaat’ voor de EU en de rest van de wereld.

->

Martijn Mellema en Jaap Alders

Voor HR-manager Jaap Alders en operationeel manager Martijn Mellema van T. Boer & zn was 2020 een jaar om niet snel te vergeten. Door de COVID-19-pandemie werden ze nog meer dan normaal voor belangrijke keuzes gesteld. Lees hier welke keuzes onze vleesverwerkende bedrijven tijdens de pandemie hebben gemaakt.

->

Wiebe Mulder en Gerard van Beek

Ontwikkelingen in wetgeving en maatschappelijke trends volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Dat vraagt van de sector niet alleen om een volgende versnelling in Research & Development (R&D), maar ook om meer samenwerking en kennisuitwisseling. Lees hier wat het nieuwe innovatiecentrum Drieveld daar aan bijdraagt.

->

Bjorn Roelofs, Ruth Bouwstra en Jos van Arkel

Kwaliteit staat aan de basis van alle producten die de VanDrie Group levert. De samenwerking met onafhankelijke dierenartsen speelt daarbij een belangrijke rol. Een driegesprek over dierenwelzijn, diergezondheid, data en de kansen die dit biedt voor het benutten van de kracht van de keten.

->

Paulo de Waal

Op de Po-vlakte in Noord-Italië, de geboortegrond van de wereldberoemde Grana Padano en Parmigiano Reggiano, bevinden zich de drie vestigingen van Zoogamma. Wei, een reststroom die bij de productie van kaas vrijkomt, vormt de basis van de kalvermelkpoeders en zuivelgrondstoffen die de VanDrie dochter vervaardigt. Lees hoe Zoogamma steeds duurzamer produceert. 

->

Arjo Bronkhorst, Gerco van de Brug, Renger Hazeleger, Wouter Vermeulen

Jaarlijks rijden de vrachtwagens van drie vaste logistieke partners zo’n drie miljoen kilometer. Sinds de eerste vracht, zo’n vijfentwintig jaar geleden, is er samen veel geleerd, ontwikkeld en verbeterd om de CO2-impact van deze vloot te reduceren. Lees hoe de VanDrie Group samen met logistiek partners werkt aan het steeds slimmer en efficiënter inrichten van de logistieke stromen.

->